Жена загина на място при катастрофа край Попово

1
Втора жертва на пътя в Попово за три дни
Втора жертва на пътя в Попово за три дни Снимка: Facebook

Втора жертва на пътя в Попово за три дни

Вчера, малко преди 18:00 часа, на изхода към село Медовина, 61-годишна жена от Попово загина при катастрофа. Пътният инцидент е станал на улица „Асен Златаров“, където управляваният от жената лек автомобил „Опел Корса“ е отнел предимството на движещ се по пътя Бяла - Търговище лек автомобил „Мерцедес С560“ със софийска регистрация, собственост на фирма. Шофьорът на „Мерцедес“-а е 34-годишен мъж от Трявна. Жената е получила черепно-мозъчна травма и е починала на място. Тя е била сама в колата си. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР - Търговище.

Обстоятелства около инцидента

Според информация от полицейския бюлетин, катастрофата е станала в следствие на отнемане на предимство от страна на загиналата жена. Водачът на „Мерцедес“-а е тестван за алкохол, като пробата е била отрицателна. Взета му е и кръвна проба за изследване на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство.

Случаите с катастрофи в региона зачестяват

Инцидентът от вчера е втората жертва на пътя в община Попово в рамките на три дни. В предишния случай, 29-годишен мъж загина при катастрофа край село Кардам. Водачът на превозното средство, причинило инцидента, е 22-годишният М. Х. от Цар Калоян. Той е управлявал без правоспособност и след като вече е бил санкциониран за това. С решение на Окръжния съд в Търговище от вчера, М. Х. остава в ареста и е привлечен към наказателна отговорност за две престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    100 %
    Убеден съм, че шофьорът на „Мерцедес“-а не се е движил с 60 км/ч, каквото е ограничението на скоростта на това място, а вероятно два пъти по-бързо! Сещате ли се какви модерни системи за сигурност и колко мощни спирачки притежава тая S-овица?!! По същия начин шофьор от НСО, возейки един кривоуст PD-раст, уби наскоро невинен човек край Аксаково!
  • 5
    1
    Аз
    Полага му се присъда като на осъзнат и преднамерен убиец.Нека стои максимално зад решетките.Никаква прошка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари