Жена почина след падане от 3-тия етаж на блок в Благоевград

0
Трагедията предизвиква разследване за евентуално самоубийство
Трагедията предизвиква разследване за евентуално самоубийство Снимка: Агенция "Фокус“ / Архив

Трагедията предизвиква разследване за евентуално самоубийство

Трагичен инцидент потресе жителите на жк „Ален мак“ в Благоевград. В неделя сутринта, 78-годишна жена загина след падане от третия етаж на жилищна сграда. Загиналата, бивша работничка на Цигарената фабрика, била открита в тревата от съседи, които незабавно алармирали Спешния център, съобщи Struma.bg.

В момента на трагедията, съпругът на жената, дългогодишен фелдшер, който е работил в селата Логодаж и Церово, бил в кухнята и не подозирал за случилото се. Спешният екип пристигнал на място и открил жената все още жива, но в критично състояние. Тя била незабавно транспортирана в Спешното приемно отделение на Многопрофилната болница за активно лечение – Благоевград.

Лекарите се борили за живота на жената, като приложили реанимационни мерки, включително сърдечен масаж и интубация. Въпреки всички усилия, състоянието на пациентката се влошило и тя изпаднала в клинична смърт, съобщи директорът на болницата, д-р Димитров.

Полицията и прокуратурата веднага били уведомени за инцидента. Разследването е в ход, като случаят е третиран като възможно самоубийство, съгласно член 127 от Наказателния кодекс. Ще бъде установено дали жената е паднала случайно или е скочила от прозореца на стаята си.

Допълнително, разследващите открили данни за възможно консумиране на перилен препарат преди инцидента. За потвърждаване на тези съмнения ще се чака резултатите от предстоящата аутопсия. Информацията също така сочи, че жената е имала предишен опит за самоубийство.

Трагедията разтърси не само жителите на блока, но и близките на семейството пенсионери. Само преди седмица, те се били върнали от пътуване в Съединените американски щати, където гостували на дъщеря си. Според близки на семейството, двамата пенсионери дори планирали ново посещение при нея.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари