Жена падна от лифт от Алпите

0
Майка загина пред очите на децата си при нелеп инцидент
Майка загина пред очите на децата си при нелеп инцидент

Майка загина пред очите на децата си при нелеп инцидент

41-годишната Маргерита Лега е загинала при крайно нелеп инцидент на лифт в Италианските Алпи, съобщиха местни медии. Жената е била на почивка със своя съпруг и двете им деца в района на Вале Анзаска, когато тръгнали да нареждат куфарите си на един от предназначените за целта багажни лифтове.

Тогава обаче дрехите ѝ се омотали в кабела. Докато се усети, вече била завлечена през ръба на скалата, където се изпуснала и паднала от височина 150 метра пред ужасените погледи на семейството си.

На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ.

На децата и съпругът била оказана незабавна психологическа помощ, докато полицията е започнала разследване на трагичния инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари