Жена откри животно с перушина в нарязан хляб

0
Потребителката определя находката като малък прилеп
Потребителката определя находката като малък прилеп

Потребителката определя находката като малък прилеп

Стела Йорданова, жителка на България, се натъкна на неприятна изненада при консумацията на царевичен хляб. Според нейния сигнал до bTV, в хляба е било открито нещо, което тя описва като "животно", простиращо се през четири филии.

Детайли за находката

Йорданова предоставя подробно описание на откритието си: "Животното обхваща четири филии и от него се вижда месо и перушина – вероятно е малък прилеп". Тази находка повдига сериозни въпроси относно хигиената и контрола на качеството в производството на хранителни продукти.

Предприети действия

След откритието, Йорданова твърди, че е подала сигнали към Комисията за защита на потребителите (КЗП), Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) и фирмата-производител на хляба

Към момента на подаване на сигнала до медиите, Йорданова споделя: "Все още нямам отговор" от институциите и производителя.

Визуални доказателства

За да подкрепи твърденията си и да привлече вниманието към случая, Йорданова е изпратила снимков материал до телевизия bTV. Тези изображения служат като визуално доказателство за откритието ѝ и подчертават сериозността на ситуацията.

Случаят повдига важни въпроси относно безопасността на храните и ефективността на контрола в хранително-вкусовата промишленост. Очаква се отговор от съответните институции и производителя за изясняване на ситуацията и предприемане на необходимите мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    3
    Мухахаха
    Тази мърла не стига, че е получила мръвка към хляба ами и писка като улава! Явно е проста кумунярска свиня от "вгъZZраждане"!
  • 6
    2
    вели
    Само тъпотии правите КЗП,БАБХ сороски ТВ показваш продукта и съобщаваш фирмата това е който иска да пазарува от там
  • 10
    1
    оф
    Прилепите нямат перушина бе, патко.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари