Жена от София се натъкна на батерия в козунака си

0
Снимката е публикувана в социалните мрежи
Снимката е публикувана в социалните мрежи Снимка: Facebook

Снимката е публикувана в социалните мрежи

"Внимавайте какво си купувате от Фантастико на улица "Монтевидео" в София", предупреди столичанка във Facebook. Жената се натъкнала на повече от необичайна находка - батерия в закупения от нея козунак.

А според етикета закупеното от нея великденско изкушение е със стафиди.

Неприятната случка събуди възмущение, а коментиращите призоваха жената да върне изделието.

От гледна точка на потребителя това е нарушаване на доверието:

Когато купуваме храна, ние се доверяваме на производителя, че тя е безопасна за консумация. Откриването на чужд предмет, особено батерия, в храната е сериозно нарушение на това доверие.

Съществува и здравен риск: Батериите съдържат вредни вещества, които могат да бъдат опасни за здравето при поглъщане. Дори и да не е погълната, батерията може да е замърсила козунака и да го направи негоден за консумация.

Жената е трябвало да изхвърли козунака и да си купи нов, което е загуба на пари и време.

Какви грешки е допуснал производителят:

Небрежност: Наличието на батерия в козунака показва небрежност от страна на производителя. Възможно е да има проблем с контрола на качеството на производството, който е довел до попадането на батерията в козунака.

Жената трябва да се обърне към производителя и да го уведоми за случката. Производителят е длъжен да разследва случая и да предприеме действия, за да предотврати повторение. Казусът може да се отнесе до Комисията за защита на потребителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    до 3
    Усещам нещо в тона ти против Русия, само че дори и в Русия, подобно нещо няма да се остави да продължава. Честно казано, само България е истинска кочина и хората, които са мърша са причината, защото нищо не правят - само говорят, а когато трябва да направят нещо, всеки се умълчава и отидва да си гледа мини-кочинката. С почти всеки, който разговарям, на приказки е голям, на действия не, от връстниците ми (периода 1985-1995), много даже не ги интересува и да говорят, те просто открито не знаят, не се интересуват и не искат да знаят нищо, сякаш не живеят в този свят с останалите, а си живеят в техния си, работата е, че в един момент фактите ще ги застигнат и те няма къде да избягат.
  • 8
    3
    Балканеца
    Във всяка една нормална държава произвелият такув козунак вече щеше да е запечатан от властите. В пост-болшевишката кочина такива неща не се случват. Виж, да те хванат с 5 кила ракия вече е друго нещо.
  • 4
    2
    Твоето
    Аха, ще се пече батерия на 180 градуса 45 минути и няма да се раздуе и да гръмне. Мда, мда, разибра се
  • 0
    1
    Семо
    Аз пък си помислих, че е от козунаците на жената на Киро тъпото Бахахахаха ПъПъДъБъ съсипахте окончателно държавата измекяри американски
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари