Жена колабира по време на церемонията за старта на ремонта на Дунав мост

1
Спешните медици от Румъния са пристигнали първи и са оказали помощ на жената
Спешните медици от Румъния са пристигнали първи и са оказали помощ на жената Видео: Русе Медиа

Спешните медици от Румъния са пристигнали първи и са оказали помощ на жената

Инцидент помрачи официалната церемония по даването на старта на ремонта на Дунав мост при Русе. Заради жегата преводачката, която превеждаше на румънските медии, припадна, след като самоотвержено стоя близо час под силното слънце, информира Русе Медиа.

Церемонията се проточи повече от обичайното, тъй като българският посланик в Букурещ Радко Влайков изнесе дълга над 20-минутна реч. Всичко се случваше на открито, без да е предвидена тента или друг заслон, и така се стигна до инцидента.

Церемонията бе прекъсната и бяха извикани екипи на Спешна помощ от България и Румъния. Тъй като румънската Спешна помощ има 24-часово дежурство на граничния пункт в Гюргево именно заради жегите, техните медици пристигнаха първи и оказаха помощ на жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    Марков.
    Те винаги са били по бързи, по организирани, от НАШИТЕ. 🙂🙂🙂
  • 1
    18
    Тук трябва
    да си внесем индийски полицаи и с дългите сопи да челастрят тая сган от педалисти и тротинетаджии по центъра. Друга оправия няма.
  • -3
    17
    Дюлгерин до 15
    Аре ти мен да не мислиш, а? Аз на румънски мога да се разбера даже и с румънец от трансилванско, и превод да направя, даже да не е брилянтен ще логически и семантично коректен. Дай да видим преводачката кога ще нареди арматура и кофраж, кога ще удари плоча, ще иззида, ще сметне и пусне инсталацията, ще измаже и шпаклова, че и теракот да нареди. Три живота няма да и стигнат в учене. Що да не вземам 10 пъти повече от нея?
  • -3
    16
    Gatanka
    Дърт Миризлив Миришещ Черен Брадат Брадясъл Козел Миришещ на Пор е ДМЧ. Женски хормони умирай се Черен Брадясъл Брадат Козел!
  • 4
    15
    До простия дюлгерин
    Абе ти си бил много прост явно само за хоросан и керпич ставаш, щото за преводач се учи доста повечко, а нищо ,че се печели по-малко от един зидаромазач, ама тъй е у нас- всичко е наопаки. Когато се движиш активно в жегата и минаваш от слънце на сянка с шапка на глава е по- безопасно, отколкото когато стоиш прав на едно място под слънцето. Ама и за да разбереш това пак се иска поне мъничко акъл.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари