Жена и дете загинаха при катастрофа на магистрала "Струма"

1
Възникнало е напрежение между медиците в МБАЛ - Благоевград и близките на загиналите
Възникнало е напрежение между медиците в МБАЛ - Благоевград и близките на загиналите

Възникнало е напрежение между медиците в МБАЛ - Благоевград и близките на загиналите

Тежка катастрофа на автомагистралаСтрума“ тази нощ отне живота на 63-годишна жена и 8-годишно момиченце. Инцидентът се случи малко преди полунощ на 75-ия километър в посока София, когато лек автомобил бе ударен от микробус. Освен двамата загинали, други трима души са ранени и са настанени в болница, съобщава БГНЕС.

Магистралата бе затворена за 3 часа

След катастрофата, магистралата „Струма“ бе затворена за движение в продължение на три часа, докато полицията и екипи на спешна помощ работеха на мястото на инцидента. Затварянето на магистралата предизвика задръствания и затруднения за пътуващите в посока София, но бе необходимо за извършване на огледи и разчистване на пътя.

Напрежение в Спешното отделение на МБАЛ - Благоевград

След приемането на пострадалите в Спешното отделение на МБАЛ - Благоевград, възникна напрежение между медиците и близките на загиналите. Емоциите на скръб и шок от загубата ескалираха в сблъсъци, което наложи намесата на охраната на болницата и две патрулки. Полицията успя да възстанови реда и спокойствието в болничното заведение.

Причините за катастрофата се разследват

На мястото на инцидента бе извършен първоначален оглед от екипи на КАТ и следствените органи, които ще продължат да разследват причините за катастрофата. Възможните версии включват човешка грешка, техническа неизправност на превозните средства или неблагоприятни пътни условия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари