Жандармерия и полиция в селото, където пребиха шофьор на автобус

0
Кметът на Карлуково не може да си обясни възникналата агресия
Кметът на Карлуково не може да си обясни възникналата агресия Снимка: Facebook / Станислав Пеев

Кметът на Карлуково не може да си обясни възникналата агресия

Напрежение в село Карлуково, след като преди дни двама от жителите му нанесоха побой на шофьор на автобус. Там има денонощно присъствие на жандармерия и полиция, предава bTV.

След инцидента край Луковит с участието на мъже от селото днес местните се събраха, за да обсъдят необходими ли са и какви мерки.

Досега не е имало проблеми в селото, казват хората.

Техни близки казаха - станало е под въздействието на алкохола заради сбора на този ден. На всеки може да се случи“, коментира Ивелин Петков, който живее в селото.

Нямам обяснение какво се е случило. Един нормален човек не може да обясни тази агресия, която ние всички видяхме на клиповете“, каза кметът на Карлуково Марияна Маринова.

От няколко дни дежурят служители на реда.

За осигуряване на добрия обществен ред в селото също сме осигурили засилено полицейско присъствие, жандармерия. То е денонощно, вярвам, че това е един нелеп инцидент, който няма да се повтори“, заяви гл. инспектор Георги Георгиев, началник на РУ-Луковит.

Нападателите, но на този етап категорично отказват да говорят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    1988/1998 година.
    Ех мале майчице,ти да видиш.........ех майко майчице ле мамо......че и Халтавият комитет покрай тях.
  • 7
    3
    расиста
    Първо напалм, за приматските гета, после, оброрялата сланина на сапун и да мият не улиците а тротоарите с него сапун. Да, ще мирише неприятно, но мисълта за почистено от мангал е толкова удовлетворителна... единственото добро нещо оползотворено с този генетичен матрял. Единственото.
  • 14
    2
    Аз
    Полицията и местната власт са виновни, защото крият и защитават пияните побойници.
  • 26
    1
    Ашколсун
    Полиция ги пази мангасарите. От кого?"На всеки можело да се случи"да се напий и да пребий невинен човек, казват приматите.Тежко на България, щом за нас е мащеха,а за тях златна майчина сенчица.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари