Зетят на Хасан Насрала е загинал при израелска атака в Сирия

1
Хасан Джаафар Касир е ликвидиран при удар по жилищна сграда в Дамаск
Хасан Джаафар Касир е ликвидиран при удар по жилищна сграда в Дамаск Снимка: АР / БТА / Архив

Хасан Джаафар Касир е ликвидиран при удар по жилищна сграда в Дамаск

Израелски въздушен удар порази жилищна сграда в сирийската столица. Сред жертвите на атаката е зетят на Хасан Насрала, лидерът на ливанската шиитска групировка "Хизбула". Информацията идва от базирания във Великобритания Сирийски център за наблюдение на правата на човека (СЦНПЧ).

Според данните на СЦНПЧ, ударът е бил насочен към триетажна сграда в квартал "Мезех" в Дамаск. Организацията твърди, че сградата е била използвана от членове на "Хизбула" и представители на иранския Корпус на гвардейците на Ислямската революция (КГИР).

Жертвата, идентифицирана като Хасан Джаафар Касир, е един от тримата загинали при атаката. СЦНПЧ съобщава, че двама от убитите са граждани на Ливан, като Касир е един от тях.

В изявление на неправителствената организация се казва: "Хасан Джаафар Касир, зет на Хасан Насрала, е една от двете ливански жертви на израелския удар по апартамент в жилищна сграда в квартал "Мезех" в Дамаск".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Anton
    Всъщност исках да кажа,че чифутите са най пропадналата нация,жалки мекотели,мързеливи и прости хора. Но сред тях поне няма укропитеци и ДеБил-ПеПерасти, които да им провалят държавата!
  • -3
    2
    Българин
    Тайната на успеха на Израел е, че не са русофилистици. Българинът 140 години не вдява кой дестабилизира държавата му.
  • -2
    1
    Anton
    Страхотна нация сте.Завиждам им за хьса и организацията.Невероятни са.А ние сме жалки мркотела, мьрзеливи и прости хора сме.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Заради 99% от депутатите, останалите имат лоша репутация!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари