Затвориха АМ "Тракия" заради тежка катастрофа край Бургас

0
Мъж загина при сблъсък на два автомобила
Мъж загина при сблъсък на два автомобила Снимка: Press TV / архив

Мъж загина при сблъсък на два автомобила

Тежка катастрофа между два автомобила затвори движението по автомагистрала „Тракия“ в посока София, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал на изхода на Бургас при километър 351. За съжаление, има загинал на място.

Пътното произшествие е предизвикало значително задръстване, като километричната опашка се простира далеч назад по магистралата. За да се избегне допълнително утежняване на ситуацията, трафикът е временно пренасочен по обходен маршрут. Автомобилите ще се движат от пътен възел "Ветрен" по път I-6 Айтос – Карнобат и по път III-795 до пътен възел „Карнобат“ на автомагистрала „Тракия“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Обективен
    И ква стана тя - всеки ден катастрофи на магистралите в България със загинали. А тук някои все реват, че на пътя Русе- Бяла понеже не бил магистрала ставали катастрофи. От "задкормилното устройство" и мозъка в главата му е, да си знаете.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари