Затъват в тресавището на политическото забвение!

0
Денков, просто академик, както и Петков, просто Киро, са невероятни и необясними организми
Денков, просто академик, както и Петков, просто Киро, са невероятни и необясними организми Снимка: Продължаваме Промяната / Facebook

Денков, просто академик, както и Петков, просто Киро, са невероятни и необясними организми

Не виждат, не чуват и не усещат, че затъват в тресавището на политическото забвение и за да плуват все пак на повърхността, си служат с тъпи, семпли, глупави и дори примитивни похвати и пинизи.

Не знам кой ги съветва. Дали е Найо, или е Байо, все е тая. Но който и да той, трябва незабвано да си изяде дипломата и да се маха светкавично от обхвата на работодателите си. Или да му препоръчаме да остане, та със съветите си окончателно да ликвидира академика и самозванеца с ламинираната диплома. Да каже на Денков и Петков, че най-добре за тях е да стоят далече от камерите и микрофоните, както и да отказват участия в телевизионни формати.

Любомир Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    20
    mischi
    А дано, ама надали! Тези са гьонсурати и не се спират пред нищо. Ще видите сега как ще държат мандата, докато си оплетат мрежите (нали нямат срок за връщането му) и чак тогава ще се стят, че хората чакат да има някакво развитие в системата, наречена българска политика.
  • 1
    19
    Путин Хуйло
    С никнейм Зевзек с олабен геврек исках да кажа следното - статията на господин Кольовски е изключително добра и много ясно описва двата биологични ПеПерастки отпадъка на снимката - Простото и НевДенков.Много ми хареса и коментара на Тодор Пънаров На тия двете ПеПеруги да им еба майката , жалки крадци и мошеници,Простото също така уби човек!. Кога тези два изрода ще влязат в затвора и там да ги превърнат в , уроди укропитешки в гъзовете ебани?! Да ги лашкат в гъза и после в устата,да им еба майката проста да им еба!"
  • -1
    18
    Зевзек
    Уникален е коментара под умника "Кольовски" Ето какво е написал човек към поста: "Тодор Пънаров Кольовски да му еба майката , само плюе ама нищо конкретно, няма факти. Какво са ти направили Петков и Денков бе, урод русоиден в гъза ебан?! Да не са те лашкали в гъза и после в устата, че си им така гневен, да ти еба майката проста да ти еба?!"
  • 0
    17
    Българин до 16
    Отличен материал на господин Кольовски и да прочетох ядосания коментар на Тодор Пънаров,напълно съм съгласен и с него,тези двамата са гнусни плужеци и им пожелавам да ядат дървото следвашия път,когато тръгнат да се правят на "хора от народа" хахаха
  • -1
    16
    Фък дъ РФ
    До 15 "отличен", колко да е "отличен" ... А прочете ли и коментара след поста, от публикацията във FB ??? Да ти помогна, ако трудно се ориентираш ... ""Тодор Пънаров На тия двете ПеПеруги да им еба майката , жалки крадци и мошеници,Простото също така уби човек!. Кога тези два изрода ще влязат в затвора и там да ги превърнат в , уроди укропитешки в гъзовете ебани?! Да ги лашкат в гъза и после в устата,да им еба майката проста да им еба!"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари