Застреляха заместник-шериф в щата Джорджия

0
Полицейският служител се е отзовал на сигнал за домашен скандал
Полицейският служител се е отзовал на сигнал за домашен скандал Снимка: Архив

Полицейският служител се е отзовал на сигнал за домашен скандал

В американския щат Джорджия трагедията завладя местната общност, след като заместник-шериф бе застрелян по време на изпълнение на служебния си дълг. Инцидентът е станал в предградие на град Хайръм, където полицаите са се отзовали на сигнал за домашен скандал, предаде Асошиейтед прес.

Сигналът за свадата е постъпил вчера привечер, което е наложило изпращането на двама заместник-шерифи на мястото. Според източници на полицията, след като е видял служителите на реда, заподозреният мъж е открил огън и е изстрелял "порой от куршуми" по тях. В резултат на атаката, 30-годишният заместник-шериф Брандън Кънингам е бил тежко ранен.

Кънингам е бил откаран в болница, където лекарите са положили всички усилия, за да спасят живота му. Въпреки това, нараняванията му са били прекалено сериозни и медиците не са успели да го реанимират.

„Тази вечер изгубихме един герой... Това е труден момент за всички нас“, сподели с тъга говорител на местната полиция в изявление пред медиите. Местните власти са в траур след загубата на един от техните служители, който е изпълнявал своя дълг.

След като е застрелял младия полицай, извършителят на престъплението е насочил оръжието си към себе си и е сложил край на живота си. Към момента самоличността на нападателя не е официално идентифицирана от властите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари