Застреляха мъж в Атина

0
Стрелецът се издирва / снимката е илюстративна /
Стрелецът се издирва / снимката е илюстративна /

Стрелецът се издирва

Стрелба в Атина: Мъж застрелян в автомобила си, нападателят избягал с мотоциклет.

Полицията в Атина издирва човек, застрелял мъж в северната част на гръцката столица, съобщава електронното издание на вестник „Катимерини“. Според информацията, инцидентът се е случил рано сутринта, когато неизвестен стрелец се е приближил до автомобила на жертвата и е открил огън.

Според предварителните данни, мъжът е бил убит в автомобила си, марка БМВ, докато е управлявал по улиците на северната част на града. Стрелецът, придвижващ се с мотоциклет, е успял да избяга бързо след нападението. Съобщава се, че той е стрелял най-малко осем пъти по жертвата, преди да напусне мястото на престъплението.

Инцидентът е бил докладван на властите около 8:30 часа сутринта (местно и гръцко време) от бизнес партньора на убития мъж, който също така е собственик на автомобила. Засега не е ясно дали бизнес партньорът е бил свидетел на стрелбата или просто е намерил жертвата след атаката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари