Защо прокуратурата спря разследването срещу серийния измамник Никола Маринов

0
Последния път той е направил опит за блудство със 17-годишна ученичка твърди майка ѝ
Последния път той е направил опит за блудство със 17-годишна ученичка твърди майка ѝ Видео: NOVA

Последния път той е направил опит за блудство със 17-годишна ученичка твърди майка ѝ

Преди половин година ви разказахме историята на мъжа с много самоличности - Никола Маринов. Това е човекът, който, лъжеше десетки хора и се представяше за полицай, прокурор и пилот. Той печелеше доверието на непознати, за да изкарва пари от това. Последния път той е направил опит за блудство със 17-годишна ученичка твърди майка ѝ. Случаят беше предаден на прокуратурата.

Въпреки разказите на не един или двама души - този човек продължава да се разхожда необезпокояван, където си поиска. Прокуратурата е спряла разследването срещу него. От държавното обвинение подчертават, че няма доказателства за извършване на престъпление, алармира NOVA.

Липсата на доказателства мога да я коментирам с липсата на действия по събиране на доказателства, което беше работа на разследващите органи в това досъдебно производство. В постановлението на Районна прокуратура пише, че основната причина за прекратяване на делото е, че момичето не е оказало съпротива. В случая това не е точно така, защото дори, когато няма съпротива, има хипотеза в закона – специално при блудството, че се е възползвал от безпомощното състояние на жертвата. В конкретния случай имаме точно това”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” адвокатът на потърпевшата ученичка Ивайло Юруков.

Главният прокурор разпореди 15-ина дни, след като се случи посегателството над дъщеря ми, бързина на следствието. Не видяхме обаче никакво развитие на следствието. Не получихме и никаква защита”, подчерта майката на потърпевшата ученичка Светла Милушева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    Людмил Карастоянов
    Прокуратурата, ДАНС, тайни служби, МВР в едно тоталитарно -репресивно общество главната им задача не е да се борят с престъпността, а да разкриват и обезвреждат всеки опит на хора да застрашат властта на тая банда от продажни на САЩ политици. Тия органи не са да доставят добра среда на народа , а да доставят добра среда на една малка част от политици и бизнесмени които необезспокоявани да крадат народа и го обричат на евроГейска и САШ-ска мизерия. Не знам дали познахте кой многоников травестит съм....
  • 1
    12
    ...
    Благовеста, Людмил Карастоянов, Иван Станчев и Минчо Атанасов е един и същ човек. Не съм сигурен, дали е самия Никола Маринов или майка му (щото на тоя лузър майка му ходи да го оправдава по медиите). Пише пълни глупости. В репортажа на Нова телевизия има доста спестено, но вижте, какво има по други медии: https://dnes.dir.bg/krimi/momiche-obvinyava-v-bludstvo-serien-izmamnik-s-mnogo-samolichnosti-video https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16886432 https://petel.bg/Mazh-s-opit-za-bludstvo-s-dete--se-razhozhda-kray-uchilishhe__516376 https://www.flagman.bg/article/315977 Хубавец, а? Момчето!
  • 2
    11
    Людмил Карастоянов
    Прокуратурата, ДАНС, тайни служби, МВР в едно тоталитарно -репресивно общество главната им задача не е да се борят с престъпността, а да разкриват и обезвреждат всеки опит на хора да застрашат властта на тая банда от продажни политици. Тия органи не са да доставят добра среда на народа , а да доставят добра среда на една малка част от политици и бизнесмени които необезспокоявани да крадат народа и го обричат на руска мизерия.
  • 2
    10
    Благовеста
    Разкрихте ме! Аз съм Никола Маринов всъщност,но се обличам в женски дрехи и ставам Благовеста!
  • 1
    9
    bлаговестата не е жена !
    лъже и насажда неверни твърдения Не се тревожи и теб може да те изловят и съдят, страхливецо..Щом темата е маловажна за теб, защо ни губиш времето с глупостите си.Два коментара от теб са прекалено много тук.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари