Започна разрушаването на бившия Хлебозавод в Русе

3
Днес на терена влезе в действие специализирана техника
Днес на терена влезе в действие специализирана техника

Теренът до УМБАЛ „Медика“ вече е разчистен

От днес започна разрушаването на ниска бетонна конструкция, разположена на терена на бившия Хлебозавод в Русе.

След като преди това бяха премахнати дограми, прозорци и леки конструктивни елементи, днес на терена влезе в действие специализирана техника. На място беше установено, че методът за събаряне на конструкцията е идентичен с използвания при разрушаването на сградата на бившия Родилен дом в града. За да се предотврати разпространението на прах при откъсване на бетонните плоскости, се прилага оросяване, информира Русе Медиа.

Сградата, която се премахва, е в непосредствена близост до четириетажния корпус на основната сграда на завода. Във вътрешността й работят багери и булдозери, които се движат по западната част на сградата, достигайки до по-високите етажи. Поради ограничен достъп предполагаме, че се премахват вътрешните тухлени стени, като се запазват основните носещи бетонни греди и колони.

Междувременно теренът, върху който се планира изграждането на обществени гаражи до УМБАЛ „Медика“, вече е изцяло разчистен от отломките на предишната постройка. Според графика разчистването на цялото пространство трябва да приключи в рамките на 45 дни от откриването на работната площадка. В следващите две седмици предстои да бъде разчистено мястото, където в момента се намира спортно игрище, което ще бъде възстановено на ново място в непосредствена близост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    25
    Фък дъ УКР
    Да,крайно време е,психично болният бесарабски дебил мартинчо да бъде баннат от този сайт,за да не се налага на нормалните читатели да се сблъскват с гнусотиите,които тази умствено изостанала отрепка бълва непрекъснато.
  • 0
    24
    Читател
    Призовавам модератора да обърне внимание на умствено изостаналия бесарабски имбецил,който е писал коментари 10 и 11.Радвам се,че са му сипали толкова здраво на тази гнида,но трябва ли да му търпим полюциите на този травестит под всяка новина ???
  • -1
    23
    До 22
    Не, май няма нито модератор, нито редактор. В коментарите от много време върлува един психично болен и умствено изостанал пепераст, който за каквото да става дума, бълва гнусотии, резултат от дълбоко увредено психично състояние. Вероятно резултат от лични преживявания, защото нормален мозък не може да роди подобни извращения. Обикновено гадостите са насочени към всичко демократично и модерно, в опити да се възвеличава бандеронацисткия позор или хохълските престъпления. Е да, нормален пепераст няма как да има, но трябва ли да им търпим гадориите? Алооооо, редакторите, не четете ли?
  • -3
    22
    До 22
    Не, май няма нито модератор, нито редактор. В коментарите от много време върлуват няколко извратеняци, които за каквото да става дума, бълват гнусотии, резултат от дълбоко увредено психично състояние. Вероятно резултат от лични преживявания, защото нормален мозък не може да роди подобни извращения. Обикновено гадостите са насочени към всичко демократично и модерно, в опити да се възвеличава отминалия комунистически позор или рушлямските престъпления. Е да, нормален путлерист няма как да има, но трябва ли да им търпим гадориите? Алооооо, редакторите, не четете ли?
  • 4
    21
    Тук модератор
    Има ли? Каква е тази изискана лавина от нежни думи в коментарите...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...