Заместник-министър на образованието инспектира обновена гимназия в Русе

0

Модерно оборудване и нови пространства очакват учениците в гимназията по електротехника и електроника

Професионалната гимназия по електротехника и електроника "Апостол Арнаудов" в град Русе посрещна високопоставени гости на 18 септември 2024 година. Заместник-министърът на образованието Таня Михайлова и началникът на Регионалното управление на образованието - Русе, доктор Росица Георгиева, посетиха учебното заведение по повод завършването на мащабен едногодишен ремонт.

Обновяването на сградата е осъществено благодарение на финансиране по Оперативна програма "Региони в растеж". В рамките на визитата си гостите имаха възможността да се запознаят отблизо с резултатите от ремонтните дейности, които включват реновирани учебни помещения, оборудвани със съвременна техника, информираха от РУО - Русе.

Особен интерес предизвика новосъздаденият училищен музей, който представя богатата история на гимназията. Делегацията разгледа и помещенията, предвидени за бъдещия СТЕМ-център, който ще предоставя на учениците възможности за практическо обучение в областта на науката, технологиите, инженерството и математиката.

Заместник-министър Михайлова не скри положителните си впечатления от постигнатите подобрения в материалната база на училището. Тя подчерта важността на програмите, които подпомагат развитието на училищната инфраструктура и допринасят за повишаване качеството на учебния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    До 7
    Роса дебелата отдавна не е във ВМРО, вече е Гербаджийка
  • 4
    8
    ВП
    Мънгова е за пенсия, но бившите кадри от РУО, протежета ,даже и повече от протежета...., на Бъчваров, са ВЕЧНИ ! Но нали и студентка трябва да се издържа ,пък ЕЛЕКТРОТО ,то ще стигне МАШИНОСТРОЕНЕто !
  • 5
    7
    Краси Андреев
    Верно доста затлъстели даскалици има по тия кадри. Не са ли чували за здравословно хранене и диети? Росица Георгиева да вземе малко да походи с някоя чета на ВМРО из Балкана, та белким поотслабне.
  • 2
    6
    Такова
    Тия тийнейджъри даже не са с ученически униформи, изрусени на кичури виждам сред тях, апък ги е срам да ги снимат за едно достойно събитие. А иначе, ако човек прегледа профилите им във фейсбук или инстаграм, ще остане изненадан от разпищолените им полуголи снимчици с намерение за явна съблазън на някоя освирепяла девойка или млада даскалица.
  • 8
    5
    Касапин
    Много мясо под чаршяфите с които са се загънали Праските. Шъ има и сланина за Коледа. Докторката не е ли чувала за Дебелариума на Доктор Емилова?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари