Заловиха жена с наркотици в квартал "Възраждане"

1
Образувано е бързо производство
Образувано е бързо производство

Образувано е бързо производство

Бързо производство за притежание на наркотици е образувано срещу 32-годишна жена от Русе. Според информация от пресцентъра на МВР - Русе, инцидентът е станал на 13 юли около 02:40 часа, когато екип на Второ районно управление при обход по улица „Солун“ е извършил проверка на жената.

При проверката е установено, че тя е на 32 години и носи със себе си забранени вещества. Жената е предала на служителите на реда зелена суха тревна маса с тегло около грам, както и малко количество кристал. Тя е обяснила, че тези вещества са за лична употреба.

Служителите на реда са документирали случая, който е предаден на разследващ полицай. Образувано е бързо производство по описа на Второ районно управление, за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    20
    Ицака
    Ако е Деанчето много жалко. Тя е готина питка, гледа си детето, работи, вие какво искате от нея ве моралисти непоръбени.
  • 0
    19
    до 10
    Аз мисля,че точно за въпросната Диана Мокринова става въпрос. 32 годишна с наркотици ...
  • -1
    18
    Росен Гацов
    Дори вече си намерих занимание - клиент ми стана ПеПеругата с коментар под номер 14,ще цепим заедно за две тубички лепило!
  • -4
    17
    Росен Гацов
    Ще си друсам колкото си искам и пак ще изкарам повече пари от вас, русянски балами с напукани пети, пуфтящи в жегите и смърдящи на оцет и мърша.
  • 2
    16
    ЦПЗ-Русе
    Много кандидати,бъдещи пациенти..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари