Заловиха русенец, извършил две кражби за един ден

1
Част от отнетото имущество е върнато на собствениците
Част от отнетото имущество е върнато на собствениците

Част от отнетото имущество е върнато на собствениците

На 24 август, около 21:00 часа, от охраната на магазин, разположен на улица „Плиска“ в град Русе, е бил задържан мъж, след като е извършил кражба от склада на търговския обект. По данни от пресцентъра на МВР - Русе, лицето е напуснало магазина през служебния вход с откраднати стоки. След сигнал в полицията на място са били изпратени служители от Второ районно управление (РУ), които са установили, че извършителят е 57-годишен русенец.

Разследването е установило, че мъжът е откраднал бутилка узо, два стека с бира и над 50 кутии с цигари. Стоките са били предадени на охраната и върнати обратно в магазина. Извършителят е задържан за 24 часа в полицията, а по случая е започнато бързо производство с оглед на престъпление по член 194, алинея 1 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването криминалистите са установили, че 57-годишният мъж е автор и на друго престъпление, извършено по-рано същия ден. Във Второ районно управление е постъпил сигнал около 12:30 часа за кражба от двор на къща, намираща се на улица „Доростол“ в Русе. Според подадената информация, от двора са били откраднати електрически скутер и два велосипеда.

По този случай също е образувано бързо производство, а част от откраднатите вещи са били открити. Работата на полицията по случая продължава, като предстои изясняване на всички обстоятелства около извършените престъпления и предприемане на съответните мерки спрямо задържания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Румен
    Такъв ако го напипам в нас ще го трепя
  • 5
    2
    mischi
    Не е извършил само две кражби за деня, а само две от кражбите му са доказани. За него това е работно време, ако не исвърши 8 до 10 кражби на ден, не може да си върже месеца
  • 3
    1
    Гражданин
    Какъв русенец, извършителя е либиец и се казва Селфин от Селеметя трябвало е да спести пари за ново чаве от любовницата
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Наблюдател
    Комедианти от първата снимка, за три години постигнахте "огромен успех", успяхте да съсипете граденото с много труд, усърдие...
  • Ихууу
    Бесарабския хуйсмук мухахахахаа се прави на българин ама е долен цигански гейтак и куросмук като Путин!
  • Българин
    Всички истински българи казваме кур за Говнояд Путин и неговите слуги от Палестина, да им еба путката майна! Слава на народа...
  • Мухахахахаха
    Бесарабският хуйолап мартинчо пак се прави на българин с коментар 2 а всъщност е циганин куролап мухахахахаа
  • Българин
    Всички истински Българи казваме КУР за ИЗСраел - слава на народа на Ливан и смърт за слугите на ционизма!