Заловиха пиян шофьор при пътен инцидент в Две могили

1
Дрегерът е отчел 1.64 промила алкохол в издишания въздух
Дрегерът е отчел 1.64 промила алкохол в издишания въздух

Дрегерът е отчел 1.64 промила алкохол в издишания въздух

На 30 август, около 01:03 часа, полицейски екип от Районно управление - Две могили е реагирал на сигнал за пътнотранспортно произшествие, случило се на улица „Шипка“ в град Две могили. При пристигането на място, служителите са установили, че в инцидента са замесени два леки автомобила – „Хонда“, управлявана от 19-годишен шофьор, и „Форд Фиеста“ с водач на 23 години.

Според показанията на двамата водачи, инцидентът е станал, когато автомобилът „Хонда“ е започнал движение на заден ход, за да напусне паркинг. В този момент е ударил „Форд Фиеста“, който се е движел по улица „Шипка“. В резултат на сблъсъка са нанесени материални щети и на двете превозни средства.

Полицаите са извършили проверка за алкохол с техническо средство на двамата шофьори. Тестът на 23-годишния водач на „Форд Фиеста“ е показал наличие на 1.64 промила алкохол в издишания въздух. Той е бил откаран до болница „Канев“ в Русе, където е отказал да даде кръвна проба за изследване.

По случая е образувано бързо производство от Районно управление - Две могили, за нарушение на член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Пак ли
    Драго Фламингото?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари