Заловиха мигранти на магистрала "Тракия"

0

11 чужденци са били натъпкани в джип

Заловиха група мигранти на магистрала „Тракия“ без преследване.

Тази вечер, около 19:00 часа, полицията залови група мигранти на 91-я километър на автомагистрала „Тракия“ в посока София. Операцията, проведена от МВР, премина без преследване, което е потвърдено от официални източници, предаде NOVA.

Униформените служители са спрели джип на магистралата и са го отбили встрани от пътя. В автомобила са превозвани 11 чужденци, които са се представили за сирийски граждани.

Водачът на автомобила е притежавал молдовски документи. Той е бил задържан и разпитан от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    майтап
    Няма пожари и почнаха да излизат на пътя? Големите пратки минаха ли с по 100/200 човека? Колко народ мина докато съсредоточиха полиция,жандармерия,граничари,войска в огнищата на огъня? Гледам районите на пожарите са точно актуални за трафикантите.Така де,войската и стражата настрана от главни пътища.С огъня да се занимават.С автобуси са минали и тирове.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари