Заловиха дрогирана жена зад волана в квартал "Здравец"

1
Шофьорката е дала положителна проба за амфетамин и метамфетамин
Шофьорката е дала положителна проба за амфетамин и метамфетамин

Шофьорката е дала положителна проба за амфетамин и метамфетамин

В 12:25 часа на 22 юни до автобусна спирка на улица "Рига" в Русе екип на Второ РУ е спрял и извършил проверка на лек автомобил "Фолксваген Голф 4" с русенска регистрация, управляван от жена на 24 г.

Шофьорката е тествана с технически средства за употреба на алкохол и наркотици, като първата проверка е дала отрицателен резултат, а при втората е имало положителна реакция за амфетамин и метамфетамин. Тя е заявила пред служителите на реда, че не е употребявала наркотици. В хода на проверката обаче е установено, че има в себе си станиолово топче, съдържащо бяло кристалообразно вещество, което е предала на полицаите, но не могла да даде адекватни обяснения, как се е озовало в нея.

Задържана е и е конвоирана до болницата, където е отказала да даде проби за изследване. Предала е и лекия автомобил. По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Мао Дзе
    И само бой и без еван че да се научат
  • 1
    2
    Крайно време
    законодателите и пишманзаконотворците да внесат изменения.Да нямат право да отказват такива шматки да им се вземе кръвна проба.Имала право да се друса и да шофира и.. да гази.Че как тъй?
  • 9
    1
    Дгд
    Затвор за шибаните наркомани
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари