Задържаха прокурор, отказал проба за алкохол и наркотици

2
Методи Велков, обвинител в Териториално отделение - Несебър, предизвика смут на бензиностанция в Равда
Методи Велков, обвинител в Териториално отделение - Несебър, предизвика смут на бензиностанция в Равда Снимка: МВР / Архив

Методи Велков, обвинител в Териториално отделение - Несебър, предизвика смут на бензиностанция в Равда

Бургаски прокурор, отказал проба за алкохол и дрога, е задържан от полицията.

Рано тази сутрин, в Равда се разигра инцидент с участието на прокурор Методи Велков, който е обвинител в Териториално отделение - Несебър към Районно управление - Бургас. Служители на бензиностанция подали сигнал до полицията, че Велков вероятно е употребил алкохол, след като пристигнал да зареди гориво с личния си автомобил "Лексус". Те предоставили и регистрационния номер на автомобила му като част от сигнала.

На място незабавно пристигнали полицейски служители, които поискали от Велков да бъде тестван за алкохол и наркотици. Вместо да сътрудничи, прокурорът отказал и двете проби, демонстрирайки арогантно поведение към полицаите. Вследствие на това, служителите на реда взели решение да го задържат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ето облика на прокурора -
    ОБВИНИТЕЛ - пиян, дрогиран и арогантен.Има записи на камерите, защо тормозите хората, сигнализирали за произшествието?Да им благодарим.И от такива като тоя какво да очакваме , освен да "работят"против нас.Ние, които ги издържаме.А мъни 💸 за Лексуса откъде?С прокурорска заплата, макар и тлъста, е непостижимо.И наркотиците сигурно са квалитетни и струват много.Я го проверете с какви дружи.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари