Задържаха пияни бракониери с две убити сърни

0
Незаконен лов в Ивайловградско
Незаконен лов в Ивайловградско Снимка: Асен Игнатов / Архив

Незаконен лов в Ивайловградско

В хода на специализирана полицейска проверка на 19 октомври 2024 година в село Плевун, област Хасково, са задържани двама мъже за бракониерство. При претърсване на лек автомобил марка "Нисан" правоохранителните органи откриват доказателства за незаконна ловна дейност.

Незаконно добит дивеч и оръжие

В багажното отделение на автомобила са намерени труповете на две сърни. Освен това е открито огнестрелно оръжие - карабина, която не е била поставена в предпазен калъф. Оръжието е било заредено с пълнител с патрони, без патрон в цевта, и е било оборудвано с монтирано оптично мерно устройство.

Задържане на извършителите

По време на проверката е установено, че карабината е законно притежание на 39-годишния пътник от град Ивайловград. При извършената проверка за употреба на алкохол е установено, че пътникът е бил с 0,87 промила алкохол в кръвта. Водачът на автомобила, 34-годишен жител на село Плевун, е бил с 0,50 промила алкохолно съдържание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Пияни , въоръжени , избили животните. Моментално за по 5г. в затвора.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари