Задържаха пиян велосипедист в Силистра

0
Мъжът яхнал колелото с 1,62 промила алкохол
Мъжът яхнал колелото с 1,62 промила алкохол

Мъжът яхнал колелото с 1,62 промила алкохол

36-годишен мъж е задържан за управление на велосипед с двигател след употреба на алкохол, съобщават от Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи - Силистра.

Полицейска проверка на улица „Петър Бояджиев“

Инцидентът се е случил на 2 юли около 20:45 часа, когато полицейски патрул спира велосипедист за рутинна проверка на улица „Петър Бояджиев“ в Силистра. При проверката, извършена с дрегер, е установено, че мъжът има 1,62 промила алкохол в издишания въздух.

Отказ за кръвна проба и задържане

Въпреки настояването на полицейските служители, 36-годишният мъж е отказал да даде кръвна проба за допълнителен анализ. Вследствие на това той е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо досъдебно производство за шофиране след употреба на алкохол, информира местното издание „Кворум Силистра“.

Конфискация на велосипеда

Освен задържането на мъжа, неговият велосипед с двигател също е конфискуван. Този инцидент подчертава сериозността на нарушенията, свързани с употребата на алкохол при управление на всякакви транспортни средства, включително велосипеди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари