Задържаха младеж с девет топчета марихуана в квартал "Дружба"

0
Полицията откри марихуана и електронни везни при обиск на младеж от Русе
Полицията откри марихуана и електронни везни при обиск на младеж от Русе

Полицията откри марихуана и електронни везни при обиск на младеж от Русе

Вчера в русенския квартал "Дружба 3" служители на Първо Районно управление на МВР - Русе са извършили проверка на 20-годишен мъж. При извършения личен обиск са открити девет полиетиленови топчета с намираща се в тях марихуана, с общо тегло около пет-шест грама.

Последвало претърсване в жилището на мъжа, намиращо се на същата улица, е довело до откриването на още едно полиетиленово топче с около половин грам марихуана и две електронни везни, често използвани при претегляне на наркотични вещества.

По случая е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    Иванова
    Чародейка север, 302 и 303 блок !!! Защо никой компетентен не обръща внимание? Донякъде смятате че могат да стигнат нещата?
  • -2
    12
    do 3
    Ако не употребяваше нищо, тогава щеше да има защо да хвалиш, ама дали ще употребяваш: - кафе - никотин - алкохол - THC - прочее. Означава, че пак си наркоман и си зависим. Аз се занимавах с много глупости, с помоща на Исус успях да ги спра, сега единствената ми зависимост остана да ям захар. Поне компенсирам със ежедневен спорт. Тревата е също наркотик и ти влияе на психиката, ако не си на 100% трезвен, няма за какво да се хвалиш.
  • 3
    11
    Младо IT
    Тревата - пушиш и ди вършиш работата. Рикията - сядаш, жинъ ти режи салата, квичиш "по бързо ма офцо", пърдиш, отигаш се, смърфиш, сутрин ставаш и отиваш в цеха с натежала глава и болен панкреас. Пукваш на 60 и викаш - "Поживях ди ей, що буркани с трушия омаах с рикия". Не благодаря!
  • -4
    10
    Наркомана
    Опиати, мопиати, вие сте едни комунистически отрепки, вероятно гласуващи за ГЕРБ, като пукясате и изгниете ще ви опъваме стреснатите дъщери и ще харчим с мъка събраните ви левчета кефчета за ОПИАТИ, пътувания, я в пропадналия Амстердам, я в изгнилата Барселона, а вие ще си спомняте от казана колко хубаво беше на казана за рикия с другите ватници.
  • 2
    9
    Само Минавам
    До №3 "Баничаря", прости невежеството ми, но според моята логика си противоречиш. Значи от една страна всичко ти е ОК (на 6+), дори би следвало да ти завиждаме, а от друга страна са ти необходими опиати по два пъти на ден за да понесеш живота си. По моята логика, без да имам претенции за изчерпателност... никога не си имал такъв живот, защото ако имаше, дори нямаше да помислиш за опиати - щеше да си живееш живота като приказка. Но това е само мое мнение, може и да греша...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари