Задържаха младеж, нападал шофьор в Силистренско

0
Пострадалият е с тежка телесна повреда след удар в главата
Пострадалият е с тежка телесна повреда след удар в главата

Пострадалият е с тежка телесна повреда след удар в главата

20-годишен младеж е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжната прокуратура - Силистра, след като е бил привлечен към наказателна отговорност за тежка телесна повреда. О.А. е обвинен за престъпление по член 128, алинея 2, във връзка с алинея 1 от Наказателния кодекс и е задържан на 21 август 2024 година.

Инцидентът се случва в нощта на 18 срещу 19 август на пътя между селата Овен и Руйно в област Силистра. По време на движението, водач на лек автомобил задминава и изпреварва друга кола, движеща се в същата посока. Раздразнен от маневрата на колегата си на пътя, 20-годишният шофьор на втория автомобил увеличава скоростта, за да го догони. Входът на село Руйно става сцена на сблъсъка, когато О.А. успява да настигне първия автомобил, блокира пътя му и принуждава водача да спре. След като излиза от колата, той се насочва към другия мъж и го удря с дървен предмет по главата, след което напуска мястото на инцидента. В резултат на този акт, 27-годишният пострадал получава тежка телесна повреда, опасна за живота му.

Случаят се разследва под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра. Очаква се в съда да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража“ - срещу О.А.

В момента пострадалият е в съзнание и контактен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Ееееее
    Няма ли мъже в това Силистра бе!!! Да му покажат на това пишлеме как се удря!!!
  • 1
    4
    Защо изродите стават все
    ПОВЕЧЕ?Дали заради безнаканост или под влияние на дрога?
  • 6
    3
    Шшшшшшшш
    Като излезе Човекът от болницата, спокойно може да си върне на 20 годишния циганин. Т. е. да му счупи главата с винкело, и после да му начупи ръчичките, но за последно да му начупи и крачетата.
  • 10
    2
    Фффффф
    Защо ги наричате"младежи". Това са убийци на хора!!!! Господ им взел акъла,но им дал сила да бият!!!! Каква майка е родила този изрод???? Нека човека да излезе от болницата и да помисли какво да прави!!!!
  • 8
    1
    dgd
    мангал - 100 %
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари