Задържаха мъж за убийството на майка му в Ямбол

1
По тялото и главата на жената са нанесени множество удари с ръце и крака
По тялото и главата на жената са нанесени множество удари с ръце и крака

По тялото и главата на жената са нанесени множество удари с ръце и крака

По искане на Окръжна прокуратура - Ямбол е задържан мъж по обвинение, че е убил собствената си майка. Според официалното съобщение, издадено от прокуратурата, 88-годишната жена е загинала в петък, след като е претърпяла множество удари с ръце и крака по главата и тялото.

Разследването, проведено от органите на реда, разкрива ужасяващи подробности за престъплението. Мъжът, чието име все още не е оповестено, е нанесъл множество жестоки удари на възрастната жена, които са довели до фаталния изход. Прокуратурата уточнява, че трагедията е станала в семейния дом на жертвата.

„Причината за убийството са многобройни удари с ръце и крака, нанесени по главата и тялото на възрастната жена, информира Окръжна прокуратура - Ямбол.

Случаят разтърси малката общност в Ямбол, като мнозина местни жители са в шок и недоумение от жестокостта на престъплението. Според съседите на жертвата, жената е била известна с добротата си и дългогодишното си присъствие в квартала.

Окръжният съд - Ямбол постанови мярка за неотклонение "задържане под стража" за обвиняемия. Според прокуратурата, това е необходимо заради тежестта на извършеното престъпление и опасността обвиняемият да се укрие или да извърши нови престъпления.

Определението на съда обаче може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас. Предстои съдът да разгледа възможностите за евентуално изменение на мярката за неотклонение. Прокуратурата подчертава, че ще настоява за задържането на обвиняемия до приключването на съдебния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари