Задържаха мъж за кражба на ток и отглеждане на канабис

0

Иззети са шест растения от рода на конопа и близо 20 грама суха зелена листна маса

Полицейска акция в село Косача разкри незаконно присъединяване към електропреносната мрежа и отглеждане на канабис.

Вчера служители от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Перник и техни колеги от Районно управление (РУ) - Радомир проведоха успешна операция в село Косача, община Ковачевци. Акцията е в отговор на сигнал за неправомерно присъединяване към електрическата мрежа на частен имот в населеното място.

Разкрити нарушения

При проверката на място служителите на реда са установили противоправно деяние, създаващо условия за непълно отчитане на консумираната електроенергия. В хода на процесуално-следствените действия полицейските служители са открили и иззели шест растения от рода на конопа, както и близо 20 грама суха зелена листна маса, която е реагирала положително на полеви тест за канабис.

Задържане на заподозрян

Ползвателят на имота - 44-годишен мъж с постоянен адрес в град Перник, е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед. Образувано е бързо производство по случая, като разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Джендъръ
    Ние,третополовите небинарни ПеПераст джендъри от електората на Простото и Ококореното искаме да има безплатна операция за смяна пола за всички. Искаме да не ни ограничават мигрантите,които да ни тъпчат задниците. Да живей евроГейския съюз! Да живей Марк ПедеРюте и Урсула фон дер ЛайНен!
  • 1
    1
    Мажъ
    Ние гласоподавателите на "вгъZZраждани" си искаме даржавата, да си гледаме конопа и да крадем, лъжем и мамим колкото си искаме! Не искаме разно евругеюве да ни наблюдават и да ни ограничават правата за крадене! Вън булгаристан от ес, нато, сзо и ктб! Да живее путлерчето и копейчето тънкопишкоф!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари