Задържаха мъж с марихуана в центъра на Русе

0
Мъжът е носел торбичка с марихуана в раницата си
Мъжът е носел торбичка с марихуана в раницата си Снимка: Архив

Мъжът е носел торбичка с марихуана в раницата си

В ранните часове на 10 септември 2024 година, екип от Първо районно управление на Министерството на вътрешните работи - Русе осъществи успешна операция по залавяне на лице, заподозряно в притежание на наркотични вещества.

Около 02:00 часа през нощта, по време на рутинен обход в централната част на града, полицейски служители забелязаха мъж, движещ се по тротоара в района на кръстовището между улица "Панайот Хитов" и улица "Муткурова". Лицето се придвижвало в посока улица "Борисова".

При извършената проверка на самоличността бе установено, че мъжът е на 33 години и е жител на град Русе. Последвалият оглед на личните му вещи разкри наличието на черна найлонова торбичка в раницата му, съдържаща приблизително 100 грама зелена тревна маса със специфичен мирис, характерен за марихуана.

Заподозреният е задържан съгласно Закона за Министерството на вътрешните работи. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по член 354а, алинея 3, предложение 2, точка 1 от Наказателния кодекс.

Случаят подчертава продължаващите усилия на правоохранителните органи в борбата с разпространението на наркотични вещества в региона. От Първо районно управление на Министерството на вътрешните работи - Русе призовават гражданите да бъдат бдителни и да сигнализират при съмнения за подобни незаконни дейности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари