Задържаха мъж, ранил с нож двама души пред хотел в Златоград

2
Образувано е досъдебно производство
Образувано е досъдебно производство

Образувано е досъдебно производство

Мъж е задържан за нанесени телесни повреди с нож на двама души в Златоград, съобщи районният прокурор на Смолян Татяна Найденова. Инцидентът е станал рано тази сутрин пред хотелКристал“ и е довел до незабавна реакция от страна на полицията и прокуратурата.

Обстоятелства и разследване

Произшествието се е случило около 1:00 часа тази сутрин, когато е подаден сигнал за инцидент в Златоград, уточни директорът на Областна дирекция на МВР старши комисар Цветан Цанков. Мястото на инцидента - хотелКристал“, бе заградено с полицейска лента, докато разследващите органи продължават да работят по случая. В момента се установяват обстоятелствата около инцидента и се разпитват очевидци.

Районният прокурор на Смолян посочи, че е образувано досъдебно производство, като се работи по версията, че престъплението е извършено по хулигански подбуди. Множество свидетели на инцидента вече са разпитани, а разследването продължава с цел установяване на всички детайли около нападението.

Състояние на пострадалите

От двамата пострадали, единият е бил изписан за домашно лечение след преглед в болница. Другият пострадал остава под наблюдение в лечебно заведение, като състоянието му не е критично. И двамата пострадали са от населени места в община Златоград.

Предприети мерки

Задържаният мъж е в ареста, като предстои прокуратурата да наложи 72-часова мярка за задържане. След това ще бъде поискано от съда налагането на постоянна мярка „задържане под стража“. Инцидентът предизвика сериозен интерес в региона, като се очаква случаят да бъде разгледан с приоритет от страна на органите на реда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    1124g
    Da dimitro noj more1124g yyyyxx
  • 4
    1
    весо
    Какви 72 часа по бързата процедура татуираната о тр еп ка за 10 год. ще се замислят другите гадове
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари