Задържаха мъж, отглеждащ канабис в Разград

0

Намерени са над 4 килограма наркотични вещества при обиск на два адреса

Служители на ОДМВР-Разград задържаха производител на дрога.

В рамките на специализирана полицейска операция, извършена по заповед на Директора на Областната дирекция на МВР - Разград, днес бяха проведени действия по оперативно-издирвателни и процесуално-следствени мероприятия на два адреса в град Разград. В хода на работата, в апартамент, обитаван от 39-годишен мъж, бяха открити и иззети семена от канабис и 80 грама суха зелена маса, която при извършения наркополеви тест се оказа канабис.

След това разследващите органи претърсиха къща, която е собственост на същото лице и неговата майка. Там бяха намерени и конфискувани 3,8 кг зелени растения с различна височина, които също реагираха на канабис, както и 680 грама суха маса, идентифицирана като марихуана.

Задържаното лице е с криминални прояви.

По случая е образувано досъдебно производство по обвинение за престъпление, съгласно член 354А от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари