Задържаха криминално проявен мъж, крал части от локомотив на БДЖ

0
Той е забелязан, докато е свалял сегменти от машината
Той е забелязан, докато е свалял сегменти от машината Снимка: Dunavmost / Архив

Той е забелязан, докато е свалял сегменти от машината

32-годишен мъж с дълго криминално досие е задържан в столичното локомотивно депо на БДЖ, разположено на улица „Заводска“, след като е направил опит за кражба на части от електрически локомотив. Инцидентът се е случил на 4 август, когато служител по сигурността в депото е подал сигнал до Второ районно управление за извършващата се кражба.

Мъжът бил забелязан от служители на БДЖ докато се е опитвал да свали и подготви за изнасяне различни компоненти от локомотива. Бързата реакция на служителите, които незабавно са сигнализирали полицията, е довела до пристигането на екип от Второ районно управление. В резултат на предприетите действия, 32-годишният мъж е бил задържан на място.

След доклад на материалите по случая пред районен прокурор, на задържания мъж е повдигнато обвинение по чл. 195 от Наказателния кодекс. Във връзка с тежестта на извършеното деяние и предишните му криминални прояви, му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок от 72 часа. Очаква се по-нататъшно разглеждане на случая в съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари