Задържаха двама мъже за домашно насилие в Русе

0
Единият е посегнал на майка си, другият е пребил жена си
Единият е посегнал на майка си, другият е пребил жена си Снимка: Архив

Единият е посегнал на майка си, другият е пребил жена си

Двама мъже са задържани от полицията в град Русе във връзка с отделни инциденти на домашно насилие. Случаите са регистрирани в Първо и Второ районно управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Русе.

Първият инцидент е докладван завчера вечерта във Второ районно управление. Сигналът е за нанесен побой над жена от 40-годишен мъж, с когото тя съжителства на семейни начала. Полицейските служители са реагирали своевременно, като са задържали извършителя.

Вторият случай е регистриран вчера около 15:20 часа, когато на телефон 112 е получено обаждане за възникнал скандал в жилищен апартамент в Русе. При пристигането си на място, служителите от Първо районно управление са установили, че 44-годишен мъж е използвал физическа сила срещу собствената си майка. При опита за задържане извършителят е оказал съпротива на полицейските служители.

И в двата случая са предприети необходимите действия за изясняване на обстоятелствата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Налице е тендеция
    нещастни комплексари от мъжки пол, виснали на врата на някоя жена да ги отглежда без брак, да си изкарват със сила комлексите върху тази жена, смилила се да ги допусне до себе си. Прави ли ви впечатление, че почти всички случаи на жестокост са при съжителстващи двойки. Явно питекантропите смятат, че като не са женени, законът не ги лови.
  • 1
    1
    Налице е тенденциозна
    кампания срещу българския хетеросексуален бял мъж !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари