Задържаха двама души за убийството на мъж в село Столетово

0
Баща ми е наръган многократно в краката, сподели синът на убития
Баща ми е наръган многократно в краката, сподели синът на убития

Баща ми е наръган многократно в краката, сподели синът на убития

Трагичен инцидент разтърси спокойствието на карловското село Столетово. Борис Кисьов, 38-годишен строител от Сопот, е загубил живота си при сблъсък с двама местни жители. Инцидентът е станал в неделя вечерта, след продължителен конфликт, започнал заради строителни материали.

Според информация, предоставена от сина на жертвата - Нено Кисьов, който в момента работи в Германия, двама души са задържани във връзка с убийството на баща му. Нено пътува спешно към България, за да се заеме със случая, пише вестник "24 часа".

Борис Кисьов, който се е занимавал със строителство, е работел по обект в село Слатина през последните дни. Поради близостта на обекта до родното му село Столетово, той често оставал да нощува там. Миналата седмица Кисьов оставил бетонни панели в близост до имота на двамата мъже, с които по-късно влязъл в конфликт.

Недоволни от присъствието на строителните материали, съседите подали сигнал в полицията. В отговор на оплакването, Кисьов преместил панелите. Въпреки това, напрежението между страните продължило да ескалира, достигайки своята кулминация в неделя вечерта.

Нено Кисьов сподели подробности за трагичния инцидент: "Баща ми е наръган многократно в краката. Искам справедливост и виновните да получат максимална присъда".

Към момента на публикуване на статията, от полицията не са предоставили официална информация относно задържани лица във връзка със случая. Разследването продължава, като се очаква повече детайли да бъдат разкрити в следващите дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Аз
    Предстоят избори и мълчат.Не закриляйте мангасарите.Колко живота затриха дивашките им страсти.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари