Задържаха четирима души след физическа саморазправа в квартал „Чародейка“

7
Спречкването е било в района на хипермаркет, намиращ се в квартала
Спречкването е било в района на хипермаркет, намиращ се в квартала Снимка: БГНЕС / Архив

Спречкването е било в района на хипермаркет, намиращ се в квартала

Хулигански действия в русенския квартал „Чародейка“, четирима души са задържани.

Служители на Второ районно управление в Русе разследват инцидент на нарушаване на обществения ред и хулигански действия, които се случиха в русенския квартал „Чародейка“ на 25 юни.

Сигналът за спречкването, което прераснало във физическа саморазправа, е получен в 20:13 часа чрез Единния европейски номер за спешни повиквания 112. Инцидентът се е разиграл в района на хипермаркет, намиращ се в квартала.

На мястото незабавно са изпратени екипи на полицията, които са се намесили бързо и са потушили конфликта. В резултат на полицейската интервенция, четирима души са били задържани и отведени във Второ районно управление за изясняване на случая. В процеса на разследване служителите на реда са установили самоличността на всички участници в инцидента и са снети обяснения както от тях, така и от свидетели. На задържаните са съставени предупредителни протоколи и актове за неизпълнение на полицейски разпореждания съгласно Закона за Министерството на вътрешните работи (ЗМВР).

Работата по случая продължава активно, като по описа на Второ районно управление е образувана проверка по член 325 от Наказателния кодекс. Всички материали, събрани в хода на разследването, ще бъдат предадени на прокуратурата за по-нататъшно разглеждане и вземане на компетентни решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    7
    Кристиян
    Трябва да се затегне контролът над тази общност! Последният случай с пребития автобусен шофьор , безчиснтвата и дерибействата в по- малките населени места. Понеже масово не работят и са на разположение, то за минути се събират 30-40 души. При това положение,ако не си въоръжен няма как да се оправиш. Българите масово са сеирджии и много рядко някой ще се притече на помощ, а трябва да сме задружни, когато иде реч за такова нещо. В едно село в Бургаска област мисля след ПТП и внезапно появило се само на главен път 3-годишно дете и убито от къща излизат 10-тина пияни ци@ани и убиват шофьора. Като орки са, на племенни начала.
  • 10
    6
    Хаха
    Де да можеше по-често да си вършат работата така вместо да се крият в храстите…
  • 7
    5
    Докато полицаите се...
    Като подлоги с контингента, така ще бъде! Никъв респект в униформа нямат!
  • 9
    4
    Кора гпаса има за кмета на...
    От гетата и електората му ? И на шатрата му Пенчова, пак такива бяха! Некадърен, кмет и тва е!
  • 15
    3
    Кво значи
    Предупредителни? Тия сЕ самозабравиха да вилнеят и безчинстват , където пожелаят. ПЪЛНА ПРОВЕРКА НА ВСИЧКИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО БАРАБАР С ДОКАЗАНИ ДОХОДИ И ИМУЩЕСТВО!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари