Задържаха 21-годишен мъж след побой на кръстовище в София

0
Прокуратурата му повдигна обвинен за нападение и заплаха с убийство
Прокуратурата му повдигна обвинен за нападение и заплаха с убийство

Прокуратурата му повдигна обвинен за нападение и заплаха с убийство

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 21-годишния Л.П. за нападение и заплаха с убийство. Инцидентът се е случил в град София, на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“, където Л.П. е причинил лека телесна повреда на И.В. чрез удари в областта на главата.

Инцидент на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“

Според информацията от прокуратурата, Л.П. спрял своето превозно средство в средата на кръстовище, препречвайки пътя на автомобила, управляван от И.В. След това, Л.П. излязъл от колата си и започнал да удря пострадалия. В резултат на нападението, И.В. е получил кръвотечение от носа, разкъсване и оток на устните, както и охлузвания. Лекарите определят тези наранявания като временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

Заплаха с убийство и хулигански подбуди

Освен физическата атака, Л.П. се е заканил на И.В. с убийство, като използвал думите: „Абе аз Пилето не лежах, теб ли ще лежа, недосегаем съм. Ще те убия и няма да те лежа. Над мен има хора, които ме пазят.“ Това изявление е предизвикало основателен страх у пострадалия, създавайки сериозна заплаха за неговото здраве и безопасност.

Привличане към отговорност и задържане

С постановление на прокурор при Софийска районна прокуратура, Л.П. е задържан за срок до 72 часа. В рамките на този период прокуратурата ще внесе искане пред Софийски районен съд за определяне на мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Обвинението срещу Л.П. включва както физическата атака, така и заплахата с убийство, извършени по хулигански подбуди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Bahti
    Как са го задържали? Нали бил недосегаем? От къде черпят сили тия боклуци? На 21 години и бил недосегаем!!! Як бой,нищо друго!!!
  • 2
    2
    ДОСЕГА
    Тоя щях да го ликвидирам и в съда да говоря само аз! А после щях да искам да ме пуснат под домашен арест да си режа ноктите на терасата! Ко дойдат да скимтят майка му и баща му- също!
  • 9
    1
    Страшно е
    когато боклуци като тоя се чувстват недосегаеми.Защото други боклуци с власт и пари ще ги измъкнат от всякакво извършено от тях престъпление.Той е заплаха за обществото не по малко от лудите.Готов да пребие , когото си иска, защото знае, че ще му се размине.И какво понятие да въвели временно разстройство на здравето ( но с трайни последствия!)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари