Забраниха на Ален Делон да се разпорежда с имущество си

2
Актьорът е под засилено попечителство
Актьорът е под засилено попечителство Снимка: © picture alliance / dpa / Guillaume Horcajuelo

Актьорът е под засилено попечителство

Трите деца на Ален Делон - Антони, Анушка и Ален-Фабиен, обединиха усилията си за първи път от няколко месеца и настояха над баща им да бъде установено засилено попечителство. Молбата им беше удовлетворена в съда.

88-годишният френски актьор Ален Делон беше поставен под съдебна защита още през януари, отчасти поради проблеми, свързани с „медицинското му обслужване“. Сега тази мярка е променена на „засилено запрещение“. Решението „има за цел да защити възрастния мъж и неговата собственост, когато е в затруднение и се нуждае от помощ“, съобщават медиите.

Тази мярка означава, че на Делон ще бъде назначен куратор, който ще управлява финансите му и ще действа от негово име в случай на конфликт на интереси, пише Труд. Все още не е ясно кой точно ще изпълнява тази задача, но обикновено такъв човек се избира измежду близките на подопечния. Тук ситуацията се усложнява от факта, че и трите деца на Ален Делон - Антони, Анушка и Ален-Фабиен Делон - са скарани с него от дълго време, а неговата медицинска сестра Хироми Ролан, която се нарича негова интимна избраница, е обвинена в обидно поведение от тях.

Петиция за засилено настойничество беше подадена от децата на Ален Делон и беше удовлетворена в началото на април от съдията по защитата в съда в Монтаржи. Не е известно дали 88-годишният актьор е успял да говори в съда във връзка с този случай.

Трябва да се отбележи, че през януари синът на Ален Делон Антъни Делон каза в интервю за списание Paris Match, че баща му трудно се примирява с влошеното си здраве. Антъни каза, че това може би е била последната Коледа на баща му, което предизвика възмущение у самия актьор и той се закани да съди собствения си син.

Здравето на Ален Делон се влоши през 2019 г., когато той получи инсулт. Оттогава актьорът почти не е напускал имението си в херцогство във френския регион Лоара. Семейството му е загрижено за връзката му с медицинската му сестра Хироми Ролан. Тя твърдеше, че има близки отношения с актьора, но децата на Ален Делон я обвиниха в обидно поведение и я изгониха от имението. В отговор тя също отправи обвинения към наследниците на Делон: по думите ѝ, те са използвали насилие срещу нея „с утежняващи обстоятелства, което е потвърдено при медицински преглед“. Нейният адвокат Ясин Бузру също твърди, че и охраната на Ален Делон е участвала в инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Naме
    Честно си е заработил парите.Не е бил гъзоблизец на властта.Какви неблагодарни дечища.Изтормизиха го,унижиха го,мирисът на богатство ги упои.Какво ли не публикуваха същите за него в интернет и се съдиха.Не мо жаха да го изчакат да си отиде спокойно.Сега разбирам защо е обичал толкова много кучетата си.Позор за синовете и дъщеря му.
  • -3
    1
    Камен Павлов
    Тъжна картина изглеждат известните личности от близкото минало, които имат неблагоразумието да остаряват непомъдрели! Натрупаният десетилетен егоцентризъм на бай Делон сега му сервира тъжни дни на стари години. Настоящето показва , че когато си на гребена на вълната трябва да проявиш далновидност и умереност, които да те приземят до обикновените житейски ситуации.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари