Явор Божанков: Инцидентът не е станал на ВИП парти с депутати и политици

0
Не мога да преразкажа какво се е случило, заяви депутатът от ПП-ДБ
Не мога да преразкажа какво се е случило, заяви депутатът от ПП-ДБ Видео: bTV

Взети са тестове за алкохол, за наркотици, не е имало някой на рождения ден, който е употребил забранени субстанции, обясни той

Както казват хората – малкият дявол. Всеки на наше място и нашето семейство мисли точно това – какво можеше да се случи, колко е крехък човешкият живот, колко бързо и нелепо можем да загубим тези, които обичаме и всичко, за което живеем. И двете пострадали деца са от нашето семейство. Казаха се няколко неверни неща в медиите. Първо, че това е било ВИП парти с депутати и политици. Не е имало общински съветници, не е имало и един депутат“.

Това каза в „Тази сутрин“ по bTV депутатът от ПП-ДБ и водач на листата на коалицията в Габрово.

Каза се, че е имало едва ли не специално отношение и никой не бил задържан и разследван. Знам от съпругата ми, че на всички са взети натривки, всички са разпитани, има задържан. Прокуратурата обяви, че предстои да повдигне и обвинение. Взети са тестове за алкохол, за наркотици, не е имало някой на рождения ден, който е употребил забранени субстанции“, обясни Божанков.

По думите му оръжието е попаднало в детска игра. Как обаче е станало това?

Не мога да преразкажа това, първо защото има следствена тайна, второ защото не съм бил там. Децата казват, че са го помислили за играчка – очевидно не е съхранявано правилно. Вкъщи ми разказаха, че е станало за секунди, докато всички деца са били с различни играчки и са си мислили, че това е просто една от играчките. Раненото дете е сестра на моята съпруга. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, ходят в едно училище в един и същи клас“, допълни депутатът.

Божанков каза, че не е разговарял със собственика на оръжието.

В неделя детето на депутата Явор Божанков простреля друго дете по време на тържество в Арбанаси. По информация на bTV бизнесмен е празнувал рожден ден във великотърновското село. Сред гостите са били и съпругата на Божанков и двете им деца. Той самият не е присъствал.

Именно едно от децата на Божанков - по-големият му син, който е на 11 години, е простреляло другото дете в крака. То е откарано в болница, без опасност за живота. От МВР потвърдиха за случая. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Истината
    Хайде сега Божанката да напусне кандидат-депутатската листа на тази или онази партия! То в последните няколко народни събраниния се наредиха бол некадърници. Не знам дали , кога и как е възпитавал детето си, но явно нещо куца в отношението на възпитанието баща- дете.
  • 6
    1
    Станислав
    Да уе, верваме ти Яворе, ша знайш... Всички сме прости, само ти си най-умен, нали така? За това, като най-умен видя, че в БСП-то вече нямаш келепир, и отиде веднага като пръв евро-атлантик при ПеПе-ДеБе... Уреди братчето си след като стана крупен фермер, сега вече да е заместник - кмет в Горна Оряховица. За себе си новата ти партия пазаруваш ромовете от махалите из района. Халал да са ти миллионите декларирани обороти. Абе въобще дялан камък, за няма и 34 години милионерче, хем папка, хем слушка, хем пазарува. Машалла. Дялан ага сигурно е много доволен, тъй кат та гледа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари