Взрив в завода за целулоза край Свищов

1
От МВР съобщиха, че няма пострадали  работници
От МВР съобщиха, че няма пострадали работници Снимка: Свилоза АД / архив

От МВР съобщиха, че няма пострадали работници

В понеделник, около 11:30 часа, в производствен цех избухна експлозия, последвана от пожар. По неофициални данни, инцидентът е резултат от химична реакция в процеса на производство, съобщава NOVA. От МВР съобщиха, че няма пострадали работници.

Първоначално имаше информация за пострадал служител, но това беше опровергано от органите на реда. Всички служители са били своевременно евакуирани и се намират в добро здраве.

Към момента няма данни за опасност от замърсяване на въздуха, което е ключов аспект в подобни ситуации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    абе,
    да не са намерили личните карти на Петров и Баширов?!? Няма начин!😁😁😁
  • -1
    7
    Фък дъ УКР
    Като некъпан анално-олабен третополов смрадлив бесарабски травестит мога да кажа,че гарантирано зад опита за дестабилизация на България стои хохълска мърша, но това "партньорите" ни от лайНАТО няма да ни го кажат....
  • -1
    6
    Учуден бесарабски гей
    Още ли има неразбрали, че отното в България шетат мръсна хохълска бандеронацистка мърша. Пожари, а след тях взривовете в складове, и сега и в заводи... Докато България не скъса дипломатически отношения с фашистката бандеронацистка УСраинска педерация, докато не бъдат изгонени хохълските гниди, и не започнат репресии срещу третополовите надупени смрадливи ДеБил-ПеПерасти, покой не ще да има ...
  • -1
    5
    Фък дъ РФ
    Гарантирано зад опита за дестабилизация на България стои руска мърша, но явно пак ще чакаме парньорите от НАТО да ни го кажат
  • 1
    4
    Сега за "Свилоза"
    новините ще минават през ситото на МВР. Красьо Дачев/космоса не е ли собственика на химическия комбинат?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари