Вяра Анкова: Моля се за живота на Севда Шишманова!

0
Журналистката Севда Шишманова в тежко състояние след катастрофа на пътя Варна - Добрич
Журналистката Севда Шишманова в тежко състояние след катастрофа на пътя Варна - Добрич

Журналистката Севда Шишманова в тежко състояние след катастрофа на пътя Варна - Добрич

"Моля се за живота на Севда Шишманова! Знаете, че тя е един от най-близките хора в живота ми!" - с тези думи журналистката Вяра Анкова изрази своята загриженост и тревога за състоянието на своята дългогодишна приятелка и колега. Шишманова, известна със своята работа като политически репортер и програмен директор на БНТ 1, пострада тежко при катастрофа на пътя Варна - Добрич.

Инцидентът се случи във вторник вечерта около 20:50 часа, след като Севда Шишманова излезе от пътното платно при десен завой. В резултат на високата скорост автомобилът се преобърнал и тя получила множество травми, включително мозъчно сътресение, контузия на шията и наранявания на гръдния кош. За щастие, при инцидента няма пострадали други участници в движението.

Шишманова бе откарана в спешното отделение на МБАЛ "Св. Анна" във Варна, където е настанена в реанимация. Лекарите съобщават, че тя е вън от опасност за живота, но продължава да се намира под медицинско наблюдение. Вяра Анкова сподели пред медиите, че е опитала многократно да се свърже с нея, но телефонът на Шишманова остава изключен.

Разследването на инцидента продължава, като резултатите от тестовете за алкохол и наркотици ще бъдат оповестени в следващите дни. Полицията уточнява, че шофирането с висока скорост е основната причина за катастрофата.

Колеги и приятели на Севда Шишманова изразиха своята подкрепа и загриженост за нейното състояние. Георги Торнев, продуцент и режисьор от националната телевизия, сподели: "Искрено съжалявам, че Севда е в болница. Не съм бил близък с нея, но ѝ пожелавам и се надявам тя да е добре." Водещият на "Денят започва" Георги Любенов също изрази своите надежди за бързо възстановяване на Шишманова.

Екипът на "България Днес" се свърза и с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков, който посъветва да се търсят повече подробности от пиарите на телевизията, ако те имат информация за състоянието на журналистката.

Севда Шишманова има дългогодишна кариера в медиите, като е известна с документалните си филми и програмни проекти. Родом от Разград, тя е неомъжена и без деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари