Временно няма да са достъпни данни, предоставяни от Пътна полиция

0
Причината е надграждане на електронните автоматизирани системи
Причината е надграждане на електронните автоматизирани системи Снимка: БТА

Причината е надграждане на електронните автоматизирани системи

Във връзка с планирано надграждане на електронните автоматизирани системи на Пътна полиция, гражданите и медиите временно няма да имат достъп до данни, свързани с пътнотранспортни произшествия (ПТП), загинали и ранени. Обновленията, които се извършват, са насочени към подобряване на функционалността и сигурността на системите, което ще осигури по-надеждна и бърза обработка на информацията в бъдеще.

Според информация от Пътна полиция, прекъсването на достъпа до тези данни ще продължи няколко дни, като точната дата на възстановяване на нормалната работа на системите ще бъде съобщена допълнително.

Гражданите и организациите, които разчитат на данните, предоставяни от Пътна полиция, за да планират своите действия или да изготвят доклади, ще бъдат временно затруднени. От Пътна полиция изразяват своите извинения за причиненото неудобство и уверяват, че работят усилено за възстановяване на достъпа възможно най-скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари