Володимир Зеленски: Путин планира атаки срещу украинските атомни електроцентрали

0
Украинският лидер направи изявление пред ООН
Украинският лидер направи изявление пред ООН Снимка: Facebook / Володимир Зеленський

Украинският лидер направи изявление пред ООН

Украинският президент Володимир Зеленски отправи сериозни обвинения срещу Русия по време на своето изказване пред Общото събрание на Организацията на обединените нации (ООН). Той алармира световната общност за потенциални заплахи срещу енергийната инфраструктура на Украйна, включително атомните електроцентрали в страната.

Според информация, предоставена от информационна агенция Ройтерс, Зеленски заяви, че руският президент Владимир Путин подготвя атаки срещу стратегически важни енергийни обекти в Украйна. Тази информация предизвика сериозно безпокойство сред международната общност, имайки предвид потенциалните последствия от подобни действия.

В емоционалното си обръщение към световните лидери, украинският държавен глава изрази своето несъгласие с предложенията за алтернативни мирни планове. Той аргументира позицията си, като заяви: "Когато някои предлагат алтернативи, половинчати планове за уреждане, така наречените набори от принципи, това не само пренебрегва интересите и страданията на украинците ... не само пренебрегва реалността, но и дава на Путин политическо пространство да продължи войната".

Зеленски подчерта, че подобни инициативи могат да бъдат контрапродуктивни, тъй като предоставят на руския лидер възможност да продължи военните действия, докато се води дипломатически диалог.

Украинският президент изрази съмнения относно мотивите на някои държави, които предлагат посредничество в конфликта. Той конкретно спомена Китай и Бразилия, като постави под въпрос техните "истински интереси" за постигане на мирно споразумение. Зеленски изрази мнение, че тези страни няма да успеят да увеличат своето геополитическо влияние за сметка на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Българин
    Докато съществува руслямската педерация, човешката цивилизация ще е изложена на риск, несигурност и опасности. Украйна се е заела с велико дело, което с помощта на Запада, трябва да бъде доведено до успешен край. Мръсна и гнусна пРоZZия доказа, че повече няма място за нея върху политическата карта на днешната човешка цивилизация!
  • 1
    4
    Мухахахахаха
    До 3 Както и ти предателска руска мършо, не се научи че проzzия на никого не е интересна, а е противна и гнусна кочина.
  • 2
    3
    не се научихте
    Че името на тоя наркомански червей предател не е "ВОДОЛЕЙМИР", а "Владимир".
  • 4
    2
    928345923
    това са нелепи глупости, руснаците никога няма да стрелят по АЕЦ, ако някой е достатъчно тъп да го направи, това са украинците в изблик на отчаяние и после ще кажат "бяха руснаците" и после малоумните ваксинирани евроамерикански джендъри педераси ще повярват и ще се ваксинират още един път, в главата, през черепа, тип трепанация, тип лоботомия и ще им станат главите още по-големи (символ, колко са умни и ерудирали) .. и накрая пак Русия ще спечели и ще загуби безславно запада, който започна конфликта
  • 5
    1
    Българин
    Майка то нашмъркана рязан боклук! Теб трябва да те обесят на собствените ти черва заради геноцид към собствения си народ! Шибаняк скрий се и се чекни на токчета по LGTB срещи и гейпрайдове!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари