Володимир Зеленски представя на САЩ план за изход от войната

0
Украинският президент ще представи своя план на Джо Байдън през септември
Украинският президент ще представи своя план на Джо Байдън през септември Снимка: Володимир Зеленски / Facebook

Украинският президент ще представи своя план на Джо Байдън през септември

Украинският президент Володимир Зеленски планира да представи на Съединените щати стратегия за прекратяване на войната с Русия. Очаква се той да посети Америка през септември, за да обсъди този план с американския президент Джо Байдън, както и с двамата потенциални кандидати за президентския пост.

Украински дронове, изпратени към руската Ростовска област, са предизвикали пожар в петролно депо. Въпреки че местните власти съобщават за унищожени четири безпилотни апарата, нападението срещу депото не е потвърдено. Киев все още не е направил официално изявление по случая.

Володимир Зеленски подчерта, че край на войната ще бъде постигнат чрез диалог, но за момента разговорите с руския президент Владимир Путин са безсмислени. „С Путин не може да има компромиси. Той не иска войната да приключи по дипломатически път, а само се преструва на готов за преговори, но при условие, че получи 30% от нашата територия,“ заяви украинският президент.

Той добави, че операциите в Курска област са част от неговия план, който ще бъде обсъден с президента Байдън. „Ако планът бъде приет и изпълнен, основната ни цел ще бъде постигната – справедлив край на войната за Украйна,“ подчерта Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    24
    ????????
    Фиаско с приятелски огън: Украинската армия свали собствения си самолет F16, пилотът е убит. /https://www.zerohedge.com/geopolitical/first-us-made-f16-jet-downed-ukraine-during-combat-pilot-killed/.
  • 3
    23
    Запознат
    До 22 Симпатизантите на "иZраждане", представител на които виждаме в русофилистични коментари 21, 20, 18 и т.н., имат изкривени възприятия за света. Сектантите на иZраждане са сред най слабоумните и с примитивно мислене слоеве на българското общество. Логично и този "иZрожденец" да не прави изключение, да не съумява да схване отправеното му послание.
  • 4
    22
    любопитен до читателя 21
    Сигурен ли си, че това не е съдбата на Путлер? то до 1943 година никой не очакваше каква ще е съдбата на Хитлер. Нито някой е предполагал за съдбата на Наполеон. Но всеки един агресор, окупатор, военнопрестъпник има една и съща съдба. Имам предвид житейска съдба. А историята му отрежда най-достойното място на бунището.
  • -2
    21
    Читател
    За Зеленски единственият изход от войната ще е с окови и в кариерата да чука камъни и то ако има късмета да остане жив
  • -4
    20
    Учуден
    Не съм учуден,че смрадливият анално олабен бесарабски куролап продължава да пише от мое име но нека да видим какво е искало да измучи мръсното животно: Крайно учуден съм от амебното мислене на укропитеците. Феновете на плешивата киевска маймуна, дори не умеят собствени постове да съчинят, поради което се налага да крадат, подобно на тоалетни чинии откраднати от "армията на клошарите" от домовете на цивилизована Русия.В случая на анапно олабения бесарабски пепераст мартинчо,тъпият смрадлив ДоБитък си въобразява,че като пише от различни имена ще заблуди някого,че не е един и същ нагъзен пепераст вонящ на контейнер
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари