Володимир Зеленски: Европейският съюз одобри преговорна рамка за Украйна

0
Следващата седмица преговорите ще започнат, обяви украинският президент
Следващата седмица преговорите ще започнат, обяви украинският президент

Следващата седмица преговорите ще започнат, обяви украинският президент

Поредни руски въздушни удари с ракети и дронове са нанесли щети на енергийни обекти в Югоизточна и Западна Украйна.

Трима цивилни са убити в град Харков. Заради обстрела срещу украинската енергетика, страната е принудена да внесе в събота рекордните 33 500 мегаватчаса ток и да увеличи планираните прекъсвания.

По-рано президентът Володимир Зеленски призова за укрепване на енергийната система със соларни панели и устройства за съхранение на ток. Той приветства началото на преговори за присъединяването на страната му към Европейския съюз на 25 юни.

"Европейският съюз одобри преговорна рамка за Украйна - борехме се усилено за това на различни равнища. Тази рамка определя формата и процедурата на преговорите за присъединяване на нашата страна. Следващата седмица преговорите ще започнат. Всичко това е от историческо значение. Украйна е и винаги ще бъде част от обединена Европа. Вече одобрих състава на украинската делегация за началото преговорите за присъединяване", заяви Володимир Зеленски - президент на Украйна, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Кур за Зеленски в гъза и...
    Еврейчето Зеленски, да му еба майката, ще продължава да се гъне в мъка и злоба докато не умре, да го еба в гъза и после както е лайнян да му го набутам в устата!
  • -6
    5
    Кур за путин в гъза и в устата
    Еврейчето Путин, да му еба майката, ще продължава да се гъне в мъка и злоба докато не умре, да го еба в гъза и после както е лайнян да му го набутам в устата!
  • 3
    4
    Моя милост
    Мечтите винаги да безплатни
  • 3
    3
    Baba Vuna
    Този е абсолютно не адекватен и наивен. Кой ти каза, че ще те приемат? Ха, ха, ха, "човека каза ще видим"!
  • 5
    2
    Р410
    След сто години ще стане.. мечтите са винаги безплатни
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари