Внезапно почина актьорът Хулиан Ортега

0
По неофициална информация Ортега е колабирал на плажа
По неофициална информация Ортега е колабирал на плажа Снимка: Instagram

По неофициална информация Ортега е колабирал на плажа

На 41-годишна възраст внезапно почина испанският актьор Хулиан Ортега, известен най-вече с ролята си в популярния испаноезичен сериал на Netflix „Елит“. Тъжната новина беше съобщена от Съюза на актьорите и актрисите в Испания.

Неочакван край на една звезда

Официалната причина за смъртта на актьора все още не е разкрита. Според някои медийни публикации, Ортега е колабирал на плажа, но тези твърдения не са потвърдени от официални източници. Съюзът на актьорите и актрисите изрази своите съболезнования в кратко изявление: „Нашите най-дълбоки съболезнования на семейството и приятелите му“.

Кариера, белязана от успехи

Роден през 1983 година в Мадрид в семейство на утвърдени актьори, Хулиан Ортега неслучайно избра актьорството като своя професия. Родителите му, Глория Муньос и Хосе Антонио Ортега, също са актьори, което повлия на решението му да поеме по техния път. Кариерата на Ортега започва преди близо 20 години с участие в испански филми като „Другата страна“ (El Otro Barrio) и телевизионни сериали като „Новите съседи“.

Макар че Ортега бе познат на испанската публика от години, той получи световна известност с ролята си в драматичния сериал „Елит“. В този сериал, който се превърна в световен феномен, актьорът изигра управителя на ресторант – роля, която му донесе признание и обич от страна на зрителите.

Театърът – другата страст на Ортега

Освен на малкия екран, Хулиан Ортега беше активен и в театралните среди. През 2021 година той участва в постановката „Ира“, където играеше заедно с майка си Глория Муньос. Тази пиеса беше поредното доказателство за таланта и страстта на Ортега към актьорското изкуство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Тик-так, тик-так!
    Ваксината, ВАКСИНАТА!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари