Влак удари кола на прелез край Две могили

0
62-годишен водач леко пострада след опит да премине през затворен прелез
62-годишен водач леко пострада след опит да премине през затворен прелез Снимка: БДЖ

62-годишен водач леко пострада след опит да премине през затворен прелез

Инцидент с лека кола и влак е възникнал вчера на железопътен прелез в близост до град Две могили. Произшествието се е случило около 12:00 часа на 29-ия километър по третокласния път III-501.

Водач на лек автомобил марка "Рено" не се е съобразил със сигналите на работещата семафорна уредба и е предприел опит да пресече релсовия път въпреки мигащата червена светлина. В резултат на това неправомерно действие, возилото е било ударено от преминаващ електромотрисен влак, пътуващ по маршрута село Иваново - град Две могили.

Шофьорът на автомобила, 62-годишен мъж, е получил леки наранявания при инцидента. Екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) е оказал първа помощ на място, като след прегледа пострадалият е освободен за домашно лечение с диагностицирани охлузвания.

Органите на реда са документирали случая по административен ред. На водача на автомобила е съставен акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение по пътищата (ЗДВП).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари