Влак удари камион на железопътен прелез в Лом

0
Свидетели съобщават, че камионът е пресякъл линията неправомерно
Свидетели съобщават, че камионът е пресякъл линията неправомерно Снимка: Катастрофи и Нарушения в България / Facebook

БДЖ предупреждава за сериозни закъснения по линията Брусарци - Лом

Влакова композиция се сблъска с камион на железопътен прелез в Лом в квартал "Момин брод".

Сблъсъкът е станал преди минути, информира BulNews.

Хронология на събитията

Според първоначалната информация, влаковата композиция се е движела по маршрута от Брусарци към Лом, когато е настъпил инцидентът. Свидетели съобщават, че камионът е пресякъл линията неправомерно, в резултат на което ремаркето е било пометено от локомотива.

Реакция на властите

Веднага след получаване на сигнала за инцидента, на мястото са пристигнали екипи на полицията. Служителите на реда са отцепили района и са започнали първоначално разследване на обстоятелствата около сблъсъка.

Състояние на пострадалите

Към момента на публикуване на тази информация, няма официални данни за пострадали хора при инцидента. Въпреки това, властите продължават да оценяват ситуацията и да събират допълнителна информация.

Последствия за железопътния трафик

От "Български държавни железници" (БДЖ) съобщават за очаквани закъснения в разписанието на влаковете поради инцидента. Пътническият влак за Лом в момента престоява на гара "Момин брод" и ще продължи движението си едва след приключване на следствените действия и разчистване на железния път. Влакът, който трябваше да тръгне от Лом към Мездра в 11:25 часа, също е задържан на гара Лом.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари