Влак блъсна пешеходец в Русе

2
Възрастен мъж е транспортиран с линейка до болницата
Възрастен мъж е транспортиран с линейка до болницата Снимка: КИС 13

Възрастен мъж е транспортиран с линейка до болницата

Малко след 18:30 часа, в русенския квартал "Родина" 4 се случи инцидент, при който влак удари възрастен мъж. Пострадалият, който се придвижвал с помощта на бастун, пресичал железопътната линия в момента на инцидента.

Влакът, движещ се по маршрута Русе - Самуил, е пътувал с ниска скорост, което е позволило на машиниста да реагира бързо и да спре композицията. Въпреки това, не е успял да избегне напълно сблъсъка и е ударил главата на пешеходеца, съобщава КИС 13.

По първоначална информация, въпреки сериозността на инцидента, пострадалият е оцелял. Пострадалият е откаран в болница с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

Местните служби за спешна помощ и полиция са реагирали незабавно на сигнала за инцидента. Очаква се провеждането на пълно разследване, за да се изяснят обстоятелствата около случая и да се предприемат необходимите мерки за предотвратяване на подобни инциденти в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    12
    ЦИНГО МАНГО
    ТОЗ Е КИКИМИНДА КЕРЕМИДА ВЛАКА
  • 7
    11
    До Родинка
    Кмета нашият рамо не може да удари ама едно коляно като нищо.Цък,цък,язък....
  • 11
    10
    Старост нерадост
    Всички сме за там,така че някой да не вряскат да не дрънкат глупости и да се не самозабравят.
  • 8
    9
    Родинка
    Тази линия ще носи смърт, докато не се обезопаси и се направи регламентирано средство за преминаването и. Пешеходци с бастуни или без, майки с колички или деца, няма откъде да преминат ПРАВИЛНО!!! Жп инфрастраструктура да си свърши работата!!! Кмета да удари едно рамо!
  • 1
    8
    Димо Стоянов
    Горкия човек,аз на възрастните хора им давам храна.Бог да проси.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари