Владимир Путин: Разрешението за оръжия с голям обсег би означавало, че НАТО е във война с Русия

1
Това би променило значително характера на конфликта
Това би променило значително характера на конфликта Снимка: © РИА Новости / Алексей Бабушкин

Това би променило значително характера на конфликта

Руският президент Владимир Путин предупреди, че ако Западът даде възможност на Киев да използва оръжия с по-голям обсег за удари срещу руски цели, това би могло да доведе до пряк военен сблъсък между НАТО и Русия. Според думите му, подобен ход би променил значително природата на конфликта, като Алиансът ще бъде възприет като пряк участник във войната.

Това би променило значително характера на конфликта. Това би означавало, че страните от НАТО са във война с Русия. Ако това стане, ще вземем решения, съобразени с новите заплахи, пред които ще се изправим“, подчерта Путин в изявлението си.

Изказването му идва на фона на дискусии между висши дипломати от Съединените щати и Обединеното кралство относно възможността за облекчаване на ограниченията при използването на западни оръжия срещу руски цели, за което Украйна настоява вече повече от две години след началото на конфликта.

Според Путин, разрешението за удари в дълбочина на руска територия ще означава пряка намеса на НАТО във военния конфликт, което ще промени съществено динамиката на войната. Неговите коментари съвпадат с настояванията на Киев за предоставяне на по-мощни оръжия с по-малко ограничения, докато Русия продължава своето настъпление в Източна Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Българин
    Стой и гледай киевска мършо, как ще гори педерастката ти кочина, противната клоака усрайна Камък върху камък няма да остане от мизерния кенеф усрайна, човек и добитък няма да оцелее, всичко ще бъде заличено!
  • -2
    5
    Българин
    Стой и гледай кремълска мършо, как ще гори педерастката ти кочина, противната пРоZZия! Камък върху камък няма да остане от мизерния кенеф пРоZZия, човек и добитък няма да оцелее, всичко ще бъде заличено!
  • 4
    4
    Мухахахахаха
    Куролап Зеленски и цялото лайНАТО ще ядат хуя на Путин както го ядоха досега! Айде бесарабска курво мартинчо и останалите ДеБил-ПеПерастки минетчии - отивайте на фронта да мрете за лайнояд бандера,да ви еба путката майна да ви еба мухахахахаах слава на Русия!
  • 2
    3
    Куролап Зеленски
    Никакви удари няма да има,нали знам как ще ми пръснат гъза после,независимо в колко бинкера се крия и сера в паничка оххх оххх
  • -5
    2
    Мухахахахаха
    Ще ядеж хуя на НАТО, мърляво джудже ... Аре русофили и ти селогъзорски изроде, чиба към пРоZZия да помагате на "армията на клошарите"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари