Владимир Путин: Москва е за пълното прекратяване на конфликта в Украйна

1
Руският президент изрази сериозно отношение към изказванията на Доналд Тръмп
Руският президент изрази сериозно отношение към изказванията на Доналд Тръмп Снимка: Виктор Орбан / Facebook

Руският президент изрази сериозно отношение към изказванията на Доналд Тръмп

Владимир Путин заяви, че Москва подкрепя пълното и окончателно прекратяване на конфликта в Украйна. Той подчерта, че за да бъде постигнат мир, в Киев трябва да има легитимна власт, която е готова да участва в мирни преговори. Това изказване бе направено по време на срещата му с унгарския министър-председател Виктор Орбан в Кремъл, където бяха обсъдени възможните начини за прекратяване на конфликта.

Вярата на Путин в искреността на Тръмп

Путин изрази сериозно отношение към изказванията на бившия американски президент Доналд Тръмп, който заяви, че ако бъде избран отново, ще приключи конфликта в Украйна преди да встъпи в длъжност през януари 2025 г. Руският президент отбеляза, че не е запознат с конкретните предложения на Тръмп, но вярва, че те са искрени и че Русия ги подкрепя.

Готовността на Путин да обсъди мирни предложения

По време на разговорите с Орбан, Путин изрази готовност да обсъди всякакви предложения за мир в Украйна. Той заяви, че е отворен за диалог и разчита на позицията на европейските партньори на Унгария, за да намерят общо решение за прекратяване на военните действия.

Планът на Путин за прекратяване на войната

В допълнение към изказванията си, Путин е изпратил план за прекратяване на войната във Вашингтон. Според британските медии, този план включва конкретни стъпки и условия, които Русия смята за необходими за постигане на траен мир. Въпреки това, детайлите на плана не са публично известни и остава неясно какви са конкретните предложения на Москва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    23
    Ф16
    Ако не бях толкова анално разпран и смрадлив травестит,щях да знам,че Путин не реве за мир,тъй като в момента печели войната и моГилизацията на посраните бандеронацисти върви по план! В Афганистан здраво ебаха реднеците,даже някои висяха и от колесници на самолети по същия начин,по който ще виси и зеленясалия наркоман,когато тръгне да бяга панически!
  • -2
    22
    Кур за Зеленски да му еба...
    Щаб квартирата на световния тероризъм във Вашингтон трябва да бъде унищожена , а курвата Зеленски да го сложат на гилотината и му резнат главата, да му еба майката. Що народ измря заради войните и окупациите които провежда тая свиня БайПън. Отрежете му главата и я ритайте по двора в Белия дом, а тялото го разфасовайте и го дайте на животните във Вашингтонската зоологическа градина. И докато не съм забравил:кур за Зеленски в гъза и устата!
  • -2
    21
    lqlq
    Хахаха хохлите бити и ебани 2 години, като някой УСраински тролчета педерастчета в тоя сайт. АхаххахХ. Слава на Русия, Слава на Путин и един голям и мазен кур за Зеленски в гъза и устата!
  • -2
    20
    мхм
    Имах предвид киевското посрано джудженце,което трябва да напусне Донецк и Луганск и войната свършва...но май по скоро ще напусне живота под формата на обесено за клона чучело!
  • 1
    19
    мхм
    ботокса да напусне чуждата държава която е окупирал и войната свършва
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари